Hanssens - beyond telecom

over ons

“Elke organisatie wordt een digitale onderneming en dat proces begint door de oplossingen intelligenter te maken.”
Hanssens - Placheolder

beyond telecom


"We zijn meer dan telecomexperts. Daarnaar verwijst onze baseline 'beyond telecom'. Door onze jarenlange sterke focus heeft Hanssens de kennis in huis om jouw organisatie te adviseren en te begeleiden bij de digitale transformatie van jouw communicatiesysteem. Hierbij kunnen artificiële intelligentie, Internet of Things en andere communicatiemiddelen zoals Microsoft Teams en Facebook Messenger deel uitmaken van deze oplossing. We willen hierbij jouw partner zijn om de communicatie uitdagingen van morgen aan te pakken.”
philippe hanssens

onze missie

Voor professionele gebruikers een stabiel communicatieplatform uitwerken dat de doeltreffendheid en winstgevendheid van de klant vergroot.

onze visie

Wij koesteren de cultuur van het familiale bedrijf in onze samenwerking met klanten en medewerkers, met de ambitie om de beste regionale integrator van communicatiesystemen te zijn.
Hanssens - Placeholder

ons merk

We zijn altijd positief ingesteld. We hebben respect voor elkaar, onze klanten en onze leveranciers. We zijn eerlijk en betrouwbaar.

ons werk

Samen met de klant zoeken we naar een creatieve flexibele oplossing. Hierbij zijn we loyaal en respectvol naar de klant en geloven we sterk in wat we doen.   

wie we zijn

We zijn meer dan telecomexperts. We zijn een familiaal Roeselaars team dat elke dag opnieuw creatief op zoek gaat naar zo eenvoudig en efficiënt mogelijke oplossingen die de rentabiliteit van onze klanten vergroot. Onze consultants, projectleiders en engineers passen zich continu aan de snel veranderende technologische omgeving aan. Alles wat we ons kunnen inbeelden en waarin we geloven kunnen we realiseren.

wat ons bindt

We willen de doeltreffendheid en winstgevendheid van onze klanten vergoten. Dit doen we door een stabiel communicatieplatform uit te werken waarin efficiëntie, rentabiliteit en duurzaamheid centraal staan. De bouwstenen die we gebruiken om je communicatiesysteem naar een hoger niveau te brengen zijn onze grondige expertise, onze trouw aan een beperkt aantal sterke partners en ons hecht team.

waarom voor hanssens kiezen

We willen jullie partner zijn met wederzijds vertrouwen, respect en eerlijkheid. We zijn altijd positief ingesteld en geloven sterk in wat we doen én wat we niet doen. Maar wat we doen, daar zijn we goed in. Samen slimmer communiceren, daar gaan we voor. 
Hanssens - Placeholder

wij focussen ons op middelgrote en grote bedrijven, overheden en de zorgsector in West- en Oost-Vlaanderen

onze mijlpalen

2021
Verhuis naar nieuwbouw, Hof Ter Weze in Roeselare
2020

‘Hanssens Telecom’ wordt ‘Hanssens’

2018
Mitel Platinum Solutions Partner
2015 & 2017

Mitel 'Most Innovative Technology Partner’ van België en Luxemburg

2014
Microsoft Silver Partner (expert in de ontwikkeling van toepassingen voor Windows)
2013
Opstart R&D afdeling
2011
ITIL Foundation certified
2010
PRINCE2 projectmanagement certified en certified Polycom Partner
2003
‘Hanssens Telecommunication’ wordt ‘Hanssens Telecom nv’
2002
Verhuis naar Kanaalzone Roeselare
1992
Mitel Gold Partner (het vroegere Matra Communication)
1991
Oprichting van ‘Hanssens Telecommunication’ door Marc Hanssens

innovatie

Nooit investeerden we meer in de opleiding van onze medewerkers. Innovatie betekent immers ook veranderen. Hierbij helpen we onze klanten nieuwe technologieën te gebruiken zoals artificiële intelligentie, Internet of Things, social media, ….

Hiervoor werden we meermaals door Mitel tot Most Innovative Technology Partner in België en Luxemburg bekroond.

wil je ook kennis maken met de hanssens experience ?

contacteer onze experts