Hanssens - beyond telecom

telefonie & cloud

jouw telefonie on premise of in de cloud

Hanssens - Placeholder
Hanssens heeft een duidelijke strategie: een stabiel communicatieplatform integreren gebaseerd op de beste producten. Een communicatiesysteem waar efficiëntie, rentabiliteit en duurzaamheid centraal staan.
plan een gesprek met één van onze experts
Of je nu investeert in een communicatiesysteem op jouw locatie of kiest voor telefonie in de cloud, Hanssens biedt je alle mogelijkheden en adviseert je altijd naar wat voor jouw organisatie het beste is.
Hanssens - Placeholder
Hanssens - Placeholder

bellen met Teams

Ook Microsoft Teams kan ingezet worden als een volwaardig telefoniesysteem voor je organisatie. Hierbij heb je twee mogelijkheden: 
  • bellen via Teams on premise met behulp van een Session Border Controller: via direct routing of hybride in combinatie met een (bestaande) telefooncentrale.
  • bellen via Teams in een full cloud hosted telefonie oplossing: voor een maandelijks bedrag maak je gebruik van het Hanssens Voice platform in de cloud.
Lees meer over het hanssens beyond Teams
Hanssens - Placeholder

on-site telefonie

Terwijl steeds meer organisaties migreren naar de cloud, is nog niet iedere onderneming klaar om die stap te zetten. Ook vanuit beveiligings- of stabiliteitsoogpunt kiezen sommige bedrijven bewust nog niet voor telefonie in de cloud. Een on-premise oplossing, als gateway en/of virtueel, is dan wel misschien minder flexibel, maar je hebt wel de volledige controle over je telefoniesysteem. De Mitel communicatiesystemen zijn zo ontwikkeld dat een migratie naar de cloud altijd tot de mogelijkheden behoort.

Hanssens heeft de hoogste expertise op volgende Mitel communicatieplatformen:

  • MiVoice Office 400
  • MiVoice 5000
  • MiVoice Business
     

full cloud telefonie

Met een cloud telefoniesysteem heb je onmiddellijk toegang tot de laatste technologieën, updates en applicaties. Ook het toevoegen van nieuwe gebruikers of meerdere kantoren gebeurt zeer eenvoudig. Via een maandelijks abonnement wordt alle hard- en software voor jou beheerd.
 

hanssens beyond cloud

Hanssens Beyond Cloud is het full cloud telefonieplatform van Hanssens. Meer dan 30 jaar ervaring en specialisatie in communicatie voor grotere organisaties is in één pakket gebundeld. Dit tegen een sterke prijs en met de focus op het ontzorgen van jouw organisatie.Gedaan met onderhoudskosten en dure upgrades van servers, geen risico’s op uitval, alles staat veilig in de cloud.

lees meer over hanssens beyond cloud
Hanssens - Placeholder

wil je ook kennis maken met de hanssens experience ?

contacteer onze experts