Hanssens - beyond telecom

hanssens zet in op veiligheid met ISO 27001 certificaat

Hanssens gaat weer een stapje verder. Dit keer is het een grote stap in de richting van absolute veiligheid en bescherming van onze klanten.

Met veel trots en na heel wat inspanningen en investeringen, zijn we blij aan te kondigen dat wij het ISO27001 certificaat hebben behaald, een standaard waar alles draait rond informatiebeveiliging. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat hoe wij als ICT partner omgaan met informatie een belangrijke invloed heeft op onze kwaliteit naar de klant toe.

 

Maar, wat betekent dat voor jou als klant?

 

  • Een sterke virtuele en fysieke bescherming van jouw vertrouwelijke informatie.
  • Een continue optimalisatie van de veiligheidsprocedures zodat je beschermd blijft
  • Een stabiele partner die minder beïnvloed wordt bij eventuele cyberaanvallen
  • Jouw en onze privacy worden gegarandeerd

 

Daarnaast hebben wij heel wat klanten in de financiële sector, in de healthcare sector en bij steden en gemeenten. En deze klanten eisen net dat tikje meer zekerheid als ze een partner kiezen. Terecht, uiteraard. Daarom trekken we deze veiligheid door in heel onze organisatie, zodat elke klant zich even veilig kan voelen.

Cyberaanvallen, hacking, …  Je kan geen dagblad meer openslaan of je wordt ermee geconfronteerd. We bedienen heel veel verschillende organisaties en ook grote klanten. Deze klanten hebben strenge eisen op vlak van security. ISO27001 stelt ons in staat om een goed niveau van beveiliging te bereiken. Door het steeds verder evolueren van technologieën, is het uiteraard belangrijk dat we ons continu aanpassen en blijven verbeteringen doorvoeren. Iedereen binnen Hanssens heeft hierin zijn belangrijke rol.

Philippe Hanssens, CEO

wil je ook kennis maken met de hanssens experience ?

contacteer onze experts