Hanssens - beyond telecom

communication experience

slimme communicatieoplossingen mét een meerwaarde

Hanssens Beyond Telecom is en blijft een echte communicatiespecialist. We gaan verder dan telecom door slimme oplossingen te garanderen waarbij we telefonie, video, cloud, unified communications, contact center applicaties, alarmservertoepassingen,…aanvullen met eigen ontwikkelingen en zo de kloof dichten tussen wat onze klanten nodig hebben en hetgeen de fabrikanten standaard aanbieden.

Wij durven te claimen dat we net iets verder gaan in het aanbieden van slimme communicatieoplossingen. We focussen ons op grotere KMO’s en organisaties die meerwaarde zoeken in een flexibele en stabiele communicatie met hun klanten en medewerkers en iets te winnen hebben met een sterke Experience Journey.

Voor heel wat overheidsinstanties (steden, gemeenten, politiezones, brandweerzones, zorginstellingen, …) hebben we communicatietools ontwikkeld die echte oplossingen bieden voor de pertinente noden die in deze complexere omgevingen naar boven komen. Die 30 jaar ervaring wordt voor elke klant nuttig aangewend.

wil je ook kennis maken met de hanssens experience ?

contacteer onze experts