Hanssens - beyond telecom

betrouwbaar communiceren in de zorg

stabiele voice & alarmering voor de zorgsector
Hanssens - Placeholder
Zorgmedewerkers moeten zich vrij kunnen bewegen en communiceren in hun werkomgeving. Bovendien is een stabiele communicatie van zeer groot belang. In WZC's, zorgbedrijven en andere zorgcentra is een betrouwbaar noodoproepsysteem zeer belangrijk. Niet alleen om patiënten of bewoners te helpen, maar ook in crisissituaties waarbij eigen veiligheid gegarandeerd moet blijven.

dect & wifi: the best of both words

De kwaliteit van DECT gecombineerd met het gebruiksgemak van wifi zorgt voor een krachtige en duurzame voice- en alarmeringoplossing voor de zorgsector. 

Spraak (DECT) en alarmberichten (Wifi) worden over speciaal hiervoor gescheiden kanalen verzonden. En dat allemaal in één device.

  • DECT-technologie heeft zich bewezen wanneer het om stabiliteit en gesprekskwaliteit gaat. Dat maakt het een perfecte technologie voor grote gebouwen zoals zorginstellingen. DECT is niet onderhevig aan instabiliteit en biedt dus optimale zekerheid.
  • Wifi wordt gebruikt voor het verdelen van relevante data. Dankzij het Android-platform kunnen toepassingen zoals de gebruiksvriendelijke Axio Mobility van Televic gebruikt worden.
Lees meer
Hanssens - Placeholder
Hanssens en Televic Healthcare werken samen voor het integreren van deze unieke oplossing in WZC's, zorgbedrijven en andere zorgcentra. Televic Healthcare ontwikkelt en produceert kwalitatieve producten voor verpleegoproep, intercom, toegangscontrole, patiënt multimedia en zorgregistratie.
Hanssens - Placeholder

slimmer communiceren?

contacteer onze experts