Hanssens - beyond telecom

videoconferencing

de kracht van videoconferencing
Hanssens - Placeholder
Door de golf van digitale transformatie wint video als communicatiemiddel steeds meer aan belang. Videoconferencing heeft ervoor gezorgd dat we op een heel andere manier communiceren en vergaderen. Vandaag spreek je face-to-face met collega's, leveranciers of klanten aan de andere kant van de stad, het land of de wereld, vanuit je eigen, vertrouwde werkomgeving.

de 6 voordelen van videoconferencing voor jouw organisatie?

1. maximale ROI

De reis- en verblijfskosten en buitenlandse communicatiekosten worden tot een minimum herleid. De investering in videoconferencing verdien je dus in een mum van tijd terug.

2. hoge productiviteit

Een videoconference meeting vraagt om focus en een goede voorbereiding. Dé reden waarom een vergadering met video veel effectiever verloopt dan de fysieke variant.

3. versnelde besluitvorming

Deelnemers kunnen gemakkelijker en sneller met elkaar samenwerken. Je kan bijvoorbeeld ook documenten delen.

4. levensecht en natuurlijk communiceren

Een professioneel videoconferencing gesprek voelt levensecht aan. Mensen reageren van nature beter door een combinatie van beeld en geluid.

5. quality time

Videobellen zorgt voor een betere werk-privébalans: minder reizen, minder files, 's avonds vroeger thuis, meer tijd voor je familie en hobby's. 

6. de natuur is je dankbaar

Minder reizen betekent minder CO2-uitstoot. En een kleinere ecologische voetafdruk. Videomeetings zijn dus de ideale manier om je steentje bij te dragen aan een beter milieu. 

Vergader waar en hoe je wilt met Microsoft Teams

Wij bieden een volledige video portfolio voor Microsoft Teams, van huddle tot board rooms en aula's. De videosystemen bieden one-touch om deel te nemen aan een videocall, samen met een premium video- en audio-ervaring en een consistente Teams ervaring.

ontdek meer over Yealink MS Teams video systemen
Hanssens - Placeholder

wil je ook kennis maken met de hanssens experience ?

contacteer onze experts