Hanssens - beyond telecom

mobility & flexible workspace

overal bereikbaar, waar je wil, wanneer je wil en hoe je wil
Hanssens - Placeholder
Naarmate nieuwe communicatietechnologieën hun intrede doen, zien we een verschuiving van klassieke telefoontoestellen naar alternatieven die zijn gericht op mobiliteit en flexibiliteit. 
Een medewerker moet de juiste oplossing hebben die hij of zij nodig heeft om enerzijds intern te kunnen communiceren en anderzijds klanten op een professionele manier te woord te staan.
Hanssens - Placeholder

voor iedere werkplek het juiste device

Softphones zijn een ideale oplossing voor thuiswerkers of remote workers. Een PC en een headset en je kan bellen van thuis uit.
Kantoormedewerkers kunnen ook de voorkeur geven aan een geavanceerde desk phone al dan niet in combinatie met een ander device.
Medewerkers in productieomgevingen of verzorgend personeel willen zich vrij kunnen bewegen, waardoor er behoefte is aan een stabiele draadloze communicatieoplossing.
Headsets zijn ideaal voor thuiswerkers, maar ook voor onthaalmedewerkers en softphone gebruikers. 
Hanssens - Placeholder

desk phones

Vaste telefoontoestellen staan bekend om hun kristalhelder geluid en uitzonderlijke hardware. Een desk phone is en blijft een uitstekende tool voor kantoormedewerkers, zelfs voor een veeleisende thuiswerker. Via maatwerk kunnen we bovendien extra features toevoegen zoals een noodknop.
Hanssens - Placeholder

soft phones

Naast alle functies van een vast toestel, biedt een softphone ook uitgebreide collaboration mogelijkheden. Je kunt een softphone installeren op je computer of via een app op je smartphone
Hanssens - Placeholder

headsets

Headsets bieden je medewerkers de nodige flexibiliteit en mobiliteit. Ze kunnen ingezet worden in combinatie met vaste telefoontoestellen of softphones.
Hanssens - Placeholder

draadloos

DECT phone

DECT is nog steeds dé standaard voor stabiele draadloze communicatie. DECT werd speciaal ontworpen voor spraak en werkt op zijn eigen geïsoleerde frequentie zodat het de meest betrouwbare draadloze communicatieoplossing op de markt is.

DECT+Wifi phone

Twee technologieën in één toestel: Spraak (DECT) en alarmberichten (Wifi) worden over speciaal hiervoor gescheiden kanalen verzonden. Dit resulteert in stabiele en betrouwbare gesprekken. Een ideale oplossing voor de zorgsector.

Voice-over-Wifi phone

Voice-Over-Wifi is de meeste recente draadloze communicatietechnologie, maar is minder betrouwbaar dan DECT. Wifi werd initieel ontworpen om data te versturen, geen spraak. Waardoor de spraakkwaliteit soms te wensen overlaat.

slimmer communiceren?

contacteer onze experts