Hanssens - beyond telecom

hanssens is Mitel Innovation Partner 2022

hanssens wint prestigieuze award

 

Hanssens heeft opnieuw een prestigieuze award te pakken. Op het Mitel Partner event werden we bekroond tot 'Innovation Partner of 2022' van België en Luxemburg. Na 2015 en 2017 is het de derde keer dat we de prijs mee naar Roeselare mochten nemen.  

innovatie maakt deel uit van onze identiteit

Philippe Hanssens, CEO: "Innovatie maakt deel uit van de identiteit van ons familiebedrijf. We investeren continue in het zoeken en bedenken van nieuwe communicatieoplossingen op maat van bedrijven, organisaties en overheden. Waar onze sectorgenoten stoppen, daar gaan wij verder, vandaar onze baseline 'beyond telecom'. 

 

"In 2013 begon ik als enige software developer in een klein donker bureautje in Hanssens. Een kleine 10 jaar later is ons R&D-team gegroeid tot een volwaardige afdeling binnen Hanssens. Elke maandagmorgen is er trouwens een 'management meets R&D meeting'. Dit om de vinger op de pols te houden over wat er leeft bij onze klanten en in de markt. Deze brainstorm meetings houden we niet voor niets op onze droomverdieping."  

Arne Claerebout, teamlead R&D

 

Mitel ambassadeur

Alain Huys, CEO Mitel Belgium: "Hanssens is een voorname Mitel ambassadeur voor ons Cloudlink API Develop Program. Ze hebben een enorme expertise opgebouwd in mensen en middelen om apps en integraties op maat te bouwen voor hun klanten. Ze zijn bekend en comfortabel met het ontwikkelen op een RESTful API." 

"Hanssens biedt steeds innovatieve oplossingen aan, die de klant zijn behoeften invult. Ze zijn creatief, denken altijd mee en bouwen hierdoor een zeer sterk vertrouwen op met bedrijven en organisaties."  

Kris Melotte, Channel Manager bij Mitel

 

Mitel Platinum Partner

 

Nog meer nieuws over Mitel want Hanssens is voor het vijfde jaar op rij Mitel Platinum Partner. Dit is de hoogste onderscheiding die een Mitel partner kan behalen. "Dit is niet enkel en alleen een erkenning van onze kennis, expertise en service over het Mitel gamma. Dit biedt ook extra zekerheid en betrouwbaarheid voor onze klanten." Aldus Wouter Degroote, CTO bij Hanssens. 

wil je ook kennis maken met de hanssens experience ?

contacteer onze experts