Hanssens - beyond telecom

'hanssens helpt bedrijven met thuiswerken' reportage Focus-WTV

Coronacrisis of niet, Hanssens draait in tegenstelling tot vele andere bedrijven op volle toeren. Het bedrijf levert softwaretechnologie voor videomeetings en thuiswerk. En de medewerkers maken ook zelf gretig gebruik van die toepassingen. 
focus-wtv hanssens Roeselare helpt bedrijven met thuiswerken

versnelde digitalisering


"Laat ons zeggen dat de coronacrisis de digitalisering versneld heeft", zegt CEO Philippe Hanssens. "Digitalisering is iets wat al jaren speelt in bedrijven, maar vroeger werd er vaak getalmd om de investering te doen. Nu kan het niet snel genoeg gaan. Maar als veel bedrijven sluiten door de crisis dan kunnen we daar natuurlijk ook geen diensten leveren".

telewerken gaat niet meer weg


Hanssens levert o.a. bedrijven en organisaties de nodige software om thuiswerk en videoconferenties mogelijk te maken. Nu daar veel nood aan is kan ze de capaciteit van klanten vanop afstand vergroten. Dankzij de coronacrisis kunnen werknemers ook wennen aan een andere manier van werken. "Ik ben ervan overtuigd dat dit telewerken niet meer weg gaat. Het is wat we al jaren zeggen: uren in de file staan om naar Brussel te gaan, is niet nodig", zegt Philippe Hanssens. “Dat kan evengoed via videoconferencing. Men heeft nu ook eindelijk ingezien dat dat heel eenvoudig gaat.”

een video call is meer to the point


Bij videoconferencing is er best wel een vorm van etiquette nodig. Philippe Hanssens: "Zoals bij elke goeie vergadering moet je goed voorbereid zijn. Bij een video call steek je best je hand op als je iets wil zeggen. Over het algemeen is een videomeeting meer to the point.”

wil je ook kennis maken met de hanssens experience ?

contacteer onze experts