Hanssens - beyond telecom

Hoe technologie bijdraagt tot het welzijn en de bereikbaarheid van medewerkers

webinar donderdag 15 juni 2023

In een moderne gedigitaliseerde werkwereld moeten we kunnen samenwerken, communiceren en ons focussen. Of je nu op kantoor, thuis of ergens onderweg werkt, EPOS BrainAdapt™ is de sleutel tot betere prestaties en betere communicatie gedurende de werkdag.  

Audio-oplossingen op basis van EPOS BrainAdapt™-technologie verminderen de cognitieve belasting van de hersenen door slechte audio, wat leidt tot betere prestaties en betere communicatie voor de hedendaagse professional.

Tijdens de webinar zullen we de voordelen van EPOS BrainAdapt™ vertellen. Daarnaast zullen we belichten hoe deze technologie verwerkt is in onze ADAPT en IMPACT headsets.

Door te investeren in technologie van EPOS BrainAdapt™ kunnen organisaties ervoor zorgen dat medewerkers gemakkelijker kunnen communiceren en samenwerken, wat bijdraagt aan het welzijn van medewerkers en een hogere productiviteit.

schrijf je in voor de gratis webinar en maak kans op een EPOS headset IMPACT 1000

  • Tijdens de webinar gaan we dieper in op de voordelen van EPOS BrainAdapt™
  • Er wordt toegelicht hoe deze technologie verwerkt is in de EPOS ADAPT en IMPACT headsets.
  • De webinar gaat door van 11u - 12u
  • Volg de webinar en maak kans op een EPOS IMPACT 1000 headset!
  • Introductie door Tom Van Acker, Sales Manager 
  • Toelichting EPOS gamma door Michiel Simons, Account Manager EPOS
  • Q&A

 

over EPOS

EPOS ontwikkelt premium oplossingen die uitstekende audio- en video-ervaringen bieden, zodat individuen en teams hun doelen kunnen bereiken en beter kunnen presteren.

EPOS is ontstaan uit de voormalige succesvolle joint venture tussen audiospecialist Sennheiser en de wereldwijd toonaangevende hoortechnologiegroep Demant. Nu volledig eigendom van de Demant Group en met hoofdkantoor in Kopenhagen, Denemarken, bouwt EPOS voort op meer dan 115 jaar audio-expertise en opereert het op een wereldwijde markt met kantoren en partners in meer dan 60 landen.

wil je ook kennis maken met de hanssens experience ?

contacteer onze experts