Hanssens - beyond telecom

cloud telefonie? waarom (niet?)

veel bedrijven hebben al ervaringen met cloud telefonie, maar er ontbreekt steeds één belangrijk element 

 

Hanssens gaat altijd 100% voor betrouwbaarheid en klantgerichtheid bij het aanbieden van nieuwe oplossingen. Zo ook met ons nieuw cloudtelefonie platform 'Hanssens beyond cloud'. Daarom gingen we vooraf luisteren bij andere cloudgebruikers om te horen wat hun ervaringen en bevindingen zijn met bellen via de cloud.

 

waarom cloud?


Of het nu gaat over software- of telefonieoplossingen, meer en meer organisaties kiezen voor een cloudoplossing. Waarom? Vaak willen ze hun IT-infrastructuur vereenvoudigen door het aantal servers te verminderen of zelfs tot 0 te reduceren.
Geen onderhoud meer van eigen infrastructuur, geen verantwoordelijkheid meer rond updates, geen hardware… In telefonieland is deze evolutie ook ingezet. Bedrijven die op cloud telefonie zijn overgestapt vinden deze vereenvoudiging inderdaad wel een groot pluspunt. Maar...


waarom dan geen cloud?


Ze misten echter consistent de service die ze altijd kregen op een ‘echte telefooncentrale’. En dit was zelfs voor velen een reden om opnieuw naar een telefooncentrale in hun bedrijfsgebouw over te gaan. Ze waren namelijk te vaak aan hun lot overgelaten.

 

hanssens beyond cloud =

100% cloudtelefonie

100% service

 

Gezien de evolutie naar meer thuiswerk, meer flexibiliteit en vooral de eis om overal en altijd te communiceren, was het voor Hanssens dan ook het uitgesproken moment om met een eigen cloudoplossing op de markt te komen. Een cloud oplossing gebaseerd op een bewezen technologieplatform en ondergebracht in één van de veiligste cloudomgevingen ter wereld. Met een ongezien aanbod aan features, standaard inbegrepen en zonder ingewikkelde licentiestructuren.

 

Met Hanssens beyond cloud hebben we geen compromissen gemaakt. Onze gekende, professionele en persoonlijke service blijven we zoals steeds hoog in het vaandel dragen. Zelfs op onze cloudplatformen.

 

wil je ook kennis maken met de hanssens experience ?

contacteer onze experts